Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Re: Не пали 
Автор Съобщение
Детската градина rlz
Аватар

Automobile: Trabant 601s
Мнение Re: Не пали
Capt.Fisher написа:
Ето, дойде време и за резачката!

Ужас и потрес :!:

По-добре да го беше закарал на вторични.

Според мен такива теми с такова съдържание НЕ трябва да имат място във форум на '' фенове на марката''.

Четвъртък, 14.07.2011 г. 13:18 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Siso, всичко зависи от гледната точка. И аз имам на село една машинка като на колегата (изглежда по-зле даже), която щеше да иде в Надин. 7 години ни върши работа. Друга кола не е толкова проходима, а малките джипове като Нива, не могат и половината багаж да съберат.

По темата - аз карам без разпънката отзад между бомбетата. Понеже нямам врати и колонки съм подсилвал пода с много винкели отдолу.

Най-после намерих решение как да повдигна предницата :)

Събота, 16.07.2011 г. 17:11 ч.
Профил
Детската градина rlz
Аватар

[quote="theultimate"]Siso, всичко зависи от гледната точка. quote]

Точно заради гледните точки написах :
--форум на '' фенове на марката''--
...или може би греша ? ... :?

:?: Много искам да знам с какво впечатление ще останеш ако видиш подобна ''машинка'' в немски форум за Трабанти, редом с техните перфектно реставрирани екземпляри :?:

За мен тази тема НЕ трябва да се заключва, ами да се прати директно в коша.
Кофти само, че хората си изгубиха времето да пишат и после като видяха снимките настана напълно разбираемо мълчание .

Събота, 16.07.2011 г. 18:41 ч.
Профил
Аватар

Във форума има място за всякакви технически теми свързани с трабант и вартбург - независимо дали човека реставрира, тунингова, няма книжка и кара трабанта на дядо си или си прави бъги/офроуд пикап.

Неделя, 17.07.2011 г. 01:17 ч.
Профил
Скрита лимонка
Аватар

Automobile: 601L88,601K89,601K90
А не трябва да е така!Ванката много правилно е казал, че форума е място за фенове и подръжници на марките, а не за всякакъв сбиратлък от хора които са се сдобили по някакъв начин с такава кола и се опитват по всевъзможен начин да я разрушат, като си правят експерименти...Има достатъчно писано и в нашия и по чуждите форуми - кое и как се прави... Както се е изразил сам автора на темата, взел е Трабант-а, за да се " упражнява в часовете по Труд и Творчество ".
Това ли е представата за форум на Трабант и Вартбург?! - Пълен с потребители, които правят подготовка на колите си за НАДИН ? - И ние трябва да ги уважаваме?!

Факт е, че вече сериозните потребители се отказаха да пишат във форума, заради неописуемата свинщина в която се е превърнал, благодарение на слабата, да не кажа липсваща дисциплина. Ето докъде водят и опасенията на част от Мод и Админ екипа, че строгата дисциплина - подчертавам за хората които има основание да се наказват щяла да пропъди хората от форума - осъзнайте се колко нелогично звучи това! Въпросните хора (които впрочем стават все повече) щом има за какво да им се прави забележка, значи не са "света вода ненапита" и при съответния брой провинения трябва да "излитат с 200" от форума, а не да ги поощрявате, че го съсипват. Както казах малко по-назад, заради тях си тръгнаха хора с дългогодишен опит с марките Трабант и Вартбург ... и помислете сега главния виновник кой е, за да се стигне дотук.

ПС: От доста време не пиша във форума, но бях провокиран от факта, че именно хората които трябва да дават пример - потъпкват имената на марките, като позволяват в съдържанието на форума да има такива теми и дори поощряват потребители в унищожаването и на малкото останали коли от марките Трабант и Вартбург. (забележете марките се пишат с главна буква)
ПС2: Ако някой иска да ми отговори нещо, нека е на ЛС - във форума не желая да си правя чатове.Исказах си личното мнение и нека които има да ми отговори ЛИЧНО, да го направи по описания начин.Опитите да се обобщава написаното от мен със заядлив тон или очакването на някой/и да му/им отговоря в темата са безсмислени и показват колко ограничен/и умствено е/са потребителя/ите които го прави/ят.

Неделя, 17.07.2011 г. 10:10 ч.
Профил
Начинаещ

Пичове, не очаквах такова разгаряне на страстите!

Приветствам всякакви мнения - положителни, отрицателни, дори оплювания..!
Само не ме пращайте да си ходя, защото никой от вас не е домакин тук, нали така siso??
Ако те кефят кошовете, където ме пращаш - бъркай си сам из тях.
Форумът е колкото ваш толкова и мой.
ЧЕТЕНЕТО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

А ако някой бе проявил градивен интерес и човешки се бе позаинтересувал от идеята и плановете за нататък, то с удоволствие бих му показал и проект, и намерения.... И бихте видяли, че елементът "гавра с марката" при мен напълно отсъства. Точно толкова, колкото и елементът "време" за съжаление.... Иначе метаморфозата би станала по-бързичко, а коментарите - със сигурност по-възторжени.

Успех на всички в начинанията, които са поели и нека всеки да обръща повече внимание на своето ;-)

P.S. Следващи снимки - Септември, може би...

Понеделник, 18.07.2011 г. 14:08 ч.
Профил
Детската градина rlz
Аватар

@ Capt.Fisher
Напълно съм съгласен с това, което си написал.
Надявам се не съм те засегнал, но това което ме провокира да напиша нещата по-горе бяха постнатите снимки и първоначалните ми(навярно погрешни) впечатления.

Но очевидно моите разбирания за това, което трябва да съдържа един форум за ''фенове на марката'' драстично се разминават с това, което се случва в действителност.

ПП
Нека не забравяме и какво пише на началната страница на www.2tpower.com :
''Ще се опитаме да запазим традициите и репутацията на марките''
както и ''Основните цели на клуба ''
- Обмяна на опит и техническа информация за източногерманските автомобили
- Популяризиране на тези марки автомобили и превръщането им в ретро класики
- Организиране на периодични автосъбори
- Улесняване на намирането на автомобили и авточасти

ПП2
А щом казваш, че елементът ''гавра с марката'' при теб напълно отсъства, то аз ще ти се доверя и ще ми остане само да следя темата и да очаквам подобаващо развитие.

Понеделник, 18.07.2011 г. 17:14 ч.
Профил
Аватар

Наистина читавите коли, които имат теми във форума не съм ги броил, но май числото е едноцифрено. И на мен ми се ще да има повече фенове, но при 500лв средна заплата и основен проблем цените на бензина, такова е положението.

Това за гаврата с мярката е несериозно. Точно там се проявяват техническите дойстойнства на трабанта - евтин, високопроходим, с въздушно охлаждане, което няма ядове като караш с 20, огромен багажник за кола от този клас, особено като махнеш седалките.

При всички положения това е по-смислено отколкото да слагаш на 26 коня ремуси, фолио и да се опитваш да вдигнеш 120 с м10д и 4 различни гуми.

Петък, 22.07.2011 г. 00:22 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: 2 трабанта
Mario s TT-to написа:
Факт е, че вече сериозните потребители се отказаха да пишат във форума, заради неописуемата свинщина в която се е превърнал, благодарение на слабата, да не кажа липсваща дисциплина. Ето докъде водят и опасенията на част от Мод и Админ екипа, че строгата дисциплина - подчертавам за хората които има основание да се наказват щяла да пропъди хората от форума - осъзнайте се колко нелогично звучи това! Въпросните хора (които впрочем стават все повече) щом има за какво да им се прави забележка, значи не са "света вода ненапита" и при съответния брой провинения трябва да "излитат с 200" от форума, а не да ги поощрявате, че го съсипват. Както казах малко по-назад, заради тях си тръгнаха хора с дългогодишен опит с марките Трабант и Вартбург ... и помислете сега главния виновник кой е, за да се стигне дотук.

Във връзка с това изказване моля администраторите да напишат кои са модераторите в този форум и защо са скрити и не се вижда под аватара им че са такива? Що за модераторски екип има един форум след като не ги знаем кои са?

Събота, 23.07.2011 г. 00:12 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: 2 трабанта
Благодаря за насочването Докторе, но все пак имам чувство, че има и други модератори, които не са вписани в Екипа.
Така ли е или бъркам?
И ето какво имам предвид:
Цитат:
mod edit MSTT
Не цитирай предходното мнение!

Цитат:
mod edit MSTT
Темата беше 'подобаващо' оспамена!

Цитат:
mod edit MSTT
Разчистена и подредена.

Ето този ник моля да бъде официално оповестен като модератор. А ако рядко влиза или само влиза тук за да държи тон на останалите потребители, олицетворявайки форума със свинщина мисля е редно да "излети с 300" от форума, а не да продължава да бъде скрита лимонка и таен модератор! Форуми бол, сериозни потребители в другите форуми-също! Който не му харесва този форум хайде да хваща пътя към "сериозните" форуми!

Събота, 23.07.2011 г. 01:18 ч.
Профил
Аватар

Беше модератор преди за известно време. Сега не е.

Събота, 23.07.2011 г. 17:48 ч.
Профил
Начинаещ

Eто малко развитие:
http://meogop.snimka.bg/tuning/trabi-upgrade.604199.25157392
Бавно но славно вървим по плана...
Славно, но бавно.... Чудя се как ли ще ме завари зимата...

Сряда, 28.09.2011 г. 12:31 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2