54 години от рождението на марката Трабант - все по ретро
Автор |
Съобщение |
K.I.P.
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 16.08.2010 г. 17:23 ч. Мнения: 242 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
|
54 години от рождението на марката Трабант - все по ретро
Здравейте драги колеги , съфорумници , фенове и всички обичащи двутактовите машини!!! Поредната година , която измина за феновете на една малка кола , ето че дойде време по традиция да отбележим на 7ми ноември. Тази година се навършват 54 години от създаването на масовият автомобил - Трабантът. Тази тема предлагам, да не се трие или спами в нея , а именно да се дискутират нещата свързани около парада тази година. Сега по темата... Виждам че 7ми се пада в понеделник , а това няма да е добре за работещите , както и за гостите от провинцията и другите градове. Затова смятам че събитието трябва да се отбележи на 6ти ноември (неделя). Обсъждахме на последната месечна среща със Чавдар "trabantmaniac" и Кирил Терзиев , че тази година е редно повече коли да се съберем , както и да се направи по-мащабен маршрут. Затова смятам , че колегите които по традиция определят програмата - Доктор Зизи и Орлича да помислят върху предложенията ни. Миналата година се бяхме събрали по традиция пред храм паметника на пл. Ал Невски. Нека заедно определим парада тази година и да изкараме добре този важен празник за форума! Без участието на вас - феновете , този празник би бил немислим , затова нека се съберем и да покажем като форум и като фенове , че ние съществуваме! По традиция от миналата година съм подготвил банерче , което да сложим в подписите си. Тази година съм го направил кратко , точно и ясно - точно както се изразяват немците. Ето и текста който да напишете, за да действа банера: До нови срещи!
_________________ Защо точно два такта? - Защото един не е достатчен , а четири са прекалено много!
|
Петък, 07.10.2011 г. 22:02 ч. |
|
|
Sabev
Блокира си коляновия вал
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 16:34 ч. Мнения: 94 Местоположение: гр.Лозница
|
Re: 54 години от рождението на марката Трабант - все по ретр
Очаквам подробности по организацията, ако има такава.
|
Вторник, 25.10.2011 г. 05:00 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
Automobile: Trabant,Chevy K30
|
Колега имам чувството ,че настъпва период на дегенерация ,никакъв интерес не е проявен което значи ,че който ял е ял.В Събота тези ,които дойдем на месечната среща ще измислим маршрут, евентуално заведение и час и (начало край) на събитието .Аз останах без думи от това безобразие тук наистина. ЗАБЕЛЕЖКА: Всеки който изрази недоволство към готовата програма ,да е дошъл на месечната среща или да е писал докато е било време (все още има такова) ПИШЕТЕ ТУК и на месечната среща ще вземем и вашите идеи под един знаменател на тези които не могат да дойдат. Ще предложим програма и ще се направи нещо като гласуване дали да се одобри готовият план . Може да се приемат малки промени и забележки . КОРЕННА ПРОМЯНА ОТ ХОРА, КОИТО НЕ СА ПИСАЛИ ПРЕДИ ИЛИ НЕ СА СЕ ПОЯВИЛИ НЕ СЕ ПРИЕМА!
Вторник, 25.10.2011 г. 19:32 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч. Мнения: 550 Местоположение: Пазарджик
Automobile: много ясно - трабант
|
Правете каквото искате, аз само мога да дойда с кашономобила, нито знам София, нито мога да Ви дам идей, оставям се пак Вие да измислите нещо, но ако ще трябват да се събират някакви парички да се казва по-от рано.
_________________ http://totkow.blogspot.com/
|
Вторник, 25.10.2011 г. 22:37 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
|
Пари от сега казвам няма да се събира чак след събирането евентуално за ресторант.
Сряда, 26.10.2011 г. 00:00 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
|
Колега плановете са готови всичко е измислено, колегата Орлича дойде и с негова помощ и помощта на Гери и Чавдар се стигна до консенсус ,колкото и да искам да го напиша съм сигурен ,че ще объркам нещо така ,че ще оставя тази чест на Орлича или Чавдар . Само мога да кажа, че ще е в СЪБОТА 5-ТИ НОЕМВРИ за да се опита да се измисли нещо и с Немското посолство,иначе завдение сме избрали едно превъзходно.
Неделя, 30.10.2011 г. 00:45 ч. |
|
|
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Който е от Пловдив и околноста и има намерение да ходи да пише едно ЛС да се разберем как ще ходим. Тая година съм без Трабанта , което означава че или ще търся друго МПС или ще се возя/им някъде.
Варианти много, само желание трябва .
Поздрави.
|
Неделя, 30.10.2011 г. 14:26 ч. |
|
|
grisha_44
Начинаещ
Регистриран на: Петък, 24.06.2011 г. 23:42 ч. Мнения: 20 Местоположение: bulgaria ruse
|
А дали ще има някакви помощи с бензина
|
Понеделник, 31.10.2011 г. 11:17 ч. |
|
|
grisha_44
Начинаещ
Регистриран на: Петък, 24.06.2011 г. 23:42 ч. Мнения: 20 Местоположение: bulgaria ruse
|
А програмата кога ще е в наличност че не остана време.
|
Понеделник, 31.10.2011 г. 11:23 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
|
Мога да кажа само сигурните неща, които запомних от срещата: Начало на мероприятието 5-ТИ НОЕМВРИ СЪБОТА!(за да се опитаме нещо да измислим и с Немското посолство). НАЧАЛО-11:00 За маршрута не съм много сигурен, но знам ,че крайната точка след Берлинската Стена и Немското Посолство ще е ЖЕЛЕЗНИЦА (СЛЕД БИСТРИЦА). Там отидохме и намерихме страхотно голямо заведение стил механа с достатъчно места за паркиране, резервирали сме го вече,Орлича даде капаро. Заведението има и полянка с маси, ако е хубаво времето ще сме на вън, ако е студено сме се разбрали в единият ъгъл да се обединят маси и да се седне. Така, това мога да кажа със сигурност- от къде ще минава колоната ще дам думата на Орлича.
Понеделник, 31.10.2011 г. 18:40 ч. |
|
|
grisha_44
Начинаещ
|
Какво става с програмата че време никакво не остана.
|
Вторник, 01.11.2011 г. 15:43 ч. |
|
|
grisha_44
Начинаещ
|
А за тези който са от по-отдалечените места ще има ли някакви помощи с бензина.
|
Вторник, 01.11.2011 г. 20:06 ч. |
|
|
орлича
Кандидат-фен
Регистриран на: Петък, 15.02.2008 г. 22:12 ч. Мнения: 305 Местоположение: София
Automobile: 601K S de luxe
|
Програмата е това, което написа и Зизи - очакваме ви на площада пред храм-паметника "Александър Невски" в 10:00 ч. на 05.11.2011 – събота. Правим колона с отправна точка НДК и монумента на Берлинската стена, там правим малка пауза за обща снимка след което потегляме към Посолството на ФРГ, минаваме покрай него и се отправяме на малък поход (20 км) до с. Железница по прясно асфалтиран панорамен път. Празника завършваме в ресторант "Брезите", където съм направил резервация. След това за онези, които имат желание за още малко каране, ще ги заведа до едно любопитно съоръжение в околността.
По отношение на парични помощи нека бъдем отсега наясно: В София нямаме регистриран клуб, не събираме членски внос, нямаме подкрепа от общината, нямаме спонсори. Всичко, което правим си го организираме сами и влагаме лични средства. Затова не очаквайте да има награди, грамоти, купи, ваучери за гориво и т.н. Събираме се заради празника, автомобилите и ентусиазма ни около тях.
_________________ Шофьори от стомана карат коли от картон Klubburinn Skynsemin ræður
|
Вторник, 01.11.2011 г. 21:55 ч. |
|
|
grisha_44
Начинаещ
|
Ние сме там кой друг ще идва.
|
Вторник, 01.11.2011 г. 22:03 ч. |
|
|
R8R_Nation
Начинаещ
Регистриран на: Вторник, 24.11.2009 г. 05:08 ч. Мнения: 12 Местоположение: Sac, SD, Sofia
|
Аз ще дойда, за съжаление си е същия от миналата година, всички "нови" части седът около него
_________________ "A TRAINED MONKEY CAN BUILD A 9-SECOND V-8; IT TAKES INGENUITY, INTELLIGENCE AND HARD WORK TO GET A 4-CYLINDER INTO THE 11'S"
|
Вторник, 01.11.2011 г. 22:20 ч. |
|
|