Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Сервиз за Трабант в Пловдив?
Автор |
Съобщение |
chronometer
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Петък, 14.03.2008 г. 16:38 ч. Мнения: 219 Местоположение: Пловдив
|
Сервиз за Трабант в Пловдив?
Да ви попитам, колеги, за свестен сервиз /майстор/ за Трабант в Пловдив. Не винаги имам възможност сам да правя всичко, пък и времето е пари!
|
Вторник, 29.04.2008 г. 16:09 ч. |
|
|
Wartburgman
Кара стар Wartburg
Регистриран на: Петък, 26.12.2008 г. 18:00 ч. Мнения: 293 Местоположение: Пловдив
Automobile: Wartburg-353
|
Re: Сервиз за Трабант в Пловдив?
Знам един на улица Севастопол ама незнам колко е добър и да ли е скъпар
|
Четвъртък, 01.01.2009 г. 14:57 ч. |
|
|
bat_mitak
Начинаещ
Регистриран на: Петък, 23.01.2009 г. 18:40 ч. Мнения: 4 Местоположение: Пловдив
|
0894 89 32 15 tva e gsm na maistorra na starri koli,no mn 4esto nee pri nego i nego vdiga. ina4e e na adress:bul.shesti septemvri 79.maistorra e mn dobur toi mi e pravil osnoven,i dr.raboti i raboti eftino koeto e va6no!!!
КИРИЛИЦА
|
Понеделник, 02.02.2009 г. 21:55 ч. |
|
|
chronometer
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Петък, 14.03.2008 г. 16:38 ч. Мнения: 219 Местоположение: Пловдив
|
Този на ул. Севастопол го отписваме - това е един долен гаден мурук, който почива на старата слава на "състезател" - макар че така, както го гледам, единственото състезание, което сега може да проведе е по посока гробищата на Рогошко шосе. Идиотът не пипва почти нищо по дефекта, за който му е закарана колата, одира кожата на клиента и предизвиква други повреди, за да му закарат пак колата и пак да скубе пари. Бях му закарал колата за ремонт на карба и отстраняване на течове, олекнах с 50 лева, след което установих, че карбураторът дори не е пипнат, колата текна и оттам, откъдето не течеше, а най възмутителното беше, че мръсният дъртак беше цепнал с нож ремъка и беше развъртял гайките на лентите, на които се държат ауспухните гърнета. Един месец ми трябваше, за да си оправя уж поправената кола и да отстраня всички допълнителни к*р капани, които злобният старик ми беше заложил. И това ако е майстор...Идваше ми да го утрепя! Предлагам да влезе в черния списък! Колкото до другия - Бат Митак, дай малко повече инфо - къде точно е № 79 на ул. "Шести септември" и що за птица е майсторът - трабантаджия ли е, или по принцип се занимава със соц коли.
|
Четвъртък, 09.07.2009 г. 10:41 ч. |
|
|
kiro
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 00:01 ч. Мнения: 283 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Не ходи при този който е до ресторант Стадиона.Пълен измамник!
|
Петък, 18.09.2009 г. 23:11 ч. |
|
|
injenerra
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Четвъртък, 05.06.2008 г. 21:45 ч. Мнения: 150 Местоположение: Първомай Пловдовско
Automobile: трабстер + фиат
|
Аз знам един намира се в пресечка на бул.Васил Априлов първата или втората в ляво като се движиш посока от гарата към р.Марица, тои е навътре в пресечката почти до кръстовището /къща и зелени гаражни врати/там мисля че има и военно поделение което не функционира. НЕ съм ходил до този човек и немога да споделя мнение!
|
Петък, 18.09.2009 г. 23:34 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Истината за поддръжката на тия коли е да си разбираш всичко поне на теория. Т.е да знаеш какво е счупено но да не можеш или да те мързи да го смениш. Не отидеш ли при майстора с конкретен проблем ще ти обясни как или трябва да се направи основен ремонт или че тия коли е нормално да тракат. Изключение правят хора като Ивака, като доктор Зизи и други, които наистина искат да оправят проблема, а не да ти вземат парите, но такива се броят на пръсти и няма във всеки град. С други думи - НЕ ходете в сервиз, ако някой не го похвали. Много хора си мислят че могат да оправят трабант, понеже е проста кола, но не е баш така. Както пише в магазина до нас "Строителството е проста работа, но не е за прости люде". Тук важи същото
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Неделя, 20.09.2009 г. 12:07 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|