Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Полудяхте ли ?..... 
Автор Съобщение
Луд с картечница
Аватар

Регистриран на: Събота, 02.02.2008 г. 13:04 ч.
Мнения: 455
Местоположение: Густо майна, Филибето!...
Мнение Полудяхте ли ?.....
Хубавото на лудниците, е че винаги са на тихи, спокойни и зелени места. Късчета от рая, паднали случайно на земята, така да се каже... Странното, обаче, е че всеки, който е попаднал там, гледа да се измъкне колкото е възможно по-бързо. Не е ли странно ?!?

Не е страшно, че си в психиатрията. Страшното е, когато вътре ти е по-хубаво и не искаш да излизаш навън.

След това лирично отклонение ще си позволя да ви задам заглавният въпрос на тази тема: ВИЕ ПОЛУДЯХТЕ ЛИ ?!?

Избори?!? Изгонени за вечни времена?!? Какво още ще предложите? Другарски и народен съд?!? Разстрел?!?

Малко ли ви е, че се броим на пръсти, че живота е труден, че бензина е скъп?.. Малко ли ви е всекидневният негативизъм и омраза, че се мъчите да я пренесете в в това късче от рая, наречено forum.2tpower.com ?!?

Слаб съм психически. Ако не беше Васко и Ивака, щях да съм дръпнал шалтера на форума още преди 2-3 години. Сега като ви чета писанията, си задавам въпроса "Какво още правя тук?" Някой от вас, господа скандалджии, може ли да ми даде отговор на този въпрос?

Пускам тази тема като "съобщение". Имам тази привилегия, и ще се възползвам от нея. Искам ВСЕКИ да си отговори за себе си на въпроса "Какво правя тук (в този форум)?"

И нека утре форумът пак да си е онова тихо и спокойно местенце, с дръвчета и птички, и с едни батковци в бели престилки, дето развалят гледката, ама не може без тях!

Този път няма усмивка или бира. Помислете си по въпроса.


Сряда, 10.04.2013 г. 08:04 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Регистриран на: Понеделник, 26.04.2010 г. 16:03 ч.
Мнения: 492
Местоположение: Ловеч
Automobile: 2 трабанта
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
За съжаление Nasakoto, прав си. В този форум негативизъм и омраза от ежедневието НЕ трябва да се пренася! Форумът се ползва редовно от прекалено малко хора. Ядем се и се дракаме сякаш кой знае какво има да делим. И сякаш търговията и далаверата е взела връх в този форум.Вижте последните 20 теми. От тях 13! са за купува/продава :shock: .. А за технически решения и теми...Еми не му се разправя на народа да пише и да споделя.А тези неща са гръбнака на един форум. А не разделите Продава/Купува.

_________________
Изображение


Сряда, 10.04.2013 г. 10:18 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 20:43 ч.
Мнения: 455
Местоположение: с.Кирилово
Automobile: Trabant 601
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
Единственото хубаво е ,че наближава събора ,а там като че ли колектива се сплотява , на живо нещата винаги са по-други.

_________________
Къни и фърга
http://vbox7.com/play:b253bfd8


Сряда, 10.04.2013 г. 14:46 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч.
Мнения: 550
Местоположение: Пазарджик
Skype: j_totkow
Automobile: много ясно - трабант
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
Наско е прав и мен ме хваща срам

_________________
http://totkow.blogspot.com/


Сряда, 10.04.2013 г. 20:37 ч.
Профил
Научи се да сменя скоростите
Аватар

Регистриран на: Петък, 26.03.2010 г. 22:36 ч.
Мнения: 58
Местоположение: Sofia
Skype: ilia_mih
Automobile: Trabant 601s
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
Наско е прав! Тука всеки се прави на велик с трабанта си.Меренето на па*ки е всекидневно.Всеки се мисли за по-велик от другия и това поражда негативизма и омразната.Пишат точно 10 човека в този форум, другите преглеждат раздела "купува/продава" и излизат!Ако продължава по този начин форума е загинал!Замислете се ! Малко хора сме и трябва да се уважаваме


Сряда, 10.04.2013 г. 23:01 ч.
Профил
Engine like steel drum
Аватар

Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч.
Мнения: 494
Местоположение: София
Skype: mitsobishi_terziev
Automobile: Trabant,Chevy K30
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
Какво правя още тук ли?Честно да кажа след периоди унижение разбрах ,че просто не ме греее хорското мнение по отношение колите ми, работата ми и какво правя с тях .Преди време ме питаха дали мога да се нареча любител или реставратор, тогава това ме засегна защото този въпрос беше зададен в на фона на хулене по колите ми.Година 2 след това сам за себе си доказах ,тук съм защото все още има читави хора ,с който да се смееш, споделяш ,взимаш опит, идеи ,помощ.....Това ме държи тука но тези хора са много малко !
Все си мисля ,че като покажа настоящата кола в този случай бусчето все някой от феновете на дву-тактови автомобили ще му се зарадва поради много редките останали единици на пътя .....Рядко явление...Няма да забравя преди години ,с какъв ентусиазъм се регистрирах защото намерих място и хора мераклии на тези машини бил съм на 14-15 ,когато още "правих" първия Трабант (още си е при мен) .Няма и седмица от появата ми разбиранята ми за това място бяха стъпкани ,дъвкани и изплюти няма да забравя как хора ме унижаваха само защото бях с 20 ;30;40;50 години по млад и не съм се родил научен или просто не съм правил това ,което за тях е изглеждало правилното а мене ми е харесвало друго.
Нещото което дърпа форумът ни към дъното това са хората ,който не толерират пресни фенове и по млади мераклии.
Не искам да обиждам никой, но това което съм чувал от себеподобни форуми за този клуб бяха негативни и вулгарни изкази ,да си направим сметката защо го забелязват и външни хора? Колкото до първото мнение ,колега прав си може би щеше да спестиш много нерви ,разправия и всякакви цигания на много ама много от нас ако шалтера беше дръпнат .
От както членувам в форума на всички класически коли видях как можеше да изглежда и нашия клуб но просто някой неща не се променят. Аз лично ще съм тук още ден до пладне скоро до година ще се експортирам към друга далечна държава когато му дойде момента и това ще си остане същото място с вечните скандали, караници и банове ,както е било и ще бъде.

Не е съвет защото не се толерират тук просто изказване.
Уважавайте "зайците" на форума и проектите им а не ги прогонвайте с подсичания ,вулгарни изказвания засягащи колите им и подобни.За жалост това мнение не го споделям само аз .

_________________
Изображение

Луд съм мамо,ям паркет!!!!


Сряда, 10.04.2013 г. 23:21 ч.
Профил
Научи се да сменя скоростите
Аватар

Регистриран на: Петък, 26.03.2010 г. 22:36 ч.
Мнения: 58
Местоположение: Sofia
Skype: ilia_mih
Automobile: Trabant 601s
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
^Лично съм чувал на един събор в София далечната 2009 год как един от уважаваните тук съфорумец коментира тогавашното състояние на форума и каза "форума се напълни с деца" (сигурно е имал предвид младите ентусиасти тогава)


Четвъртък, 11.04.2013 г. 00:04 ч.
Профил
Trabant ML
Аватар

Регистриран на: Петък, 30.07.2010 г. 19:39 ч.
Мнения: 448
Automobile: Трабант 601
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
Преди ~2 години се регистрирах тук, защото имах едни вежди за продаване. Разглеждах темите из гаража .. е, тогава си казах ''О, господи, почвам да правя на дядо трабанта''. Друг е въпроса, че доста хора не харесват ''Трабанта на дядо с балатум на пода'', това не ме спря, купих си собствен. Който правя и ще продължавам да правя. Хареса ми израза на Кирил :
Цитат:
... само защото бях с 20 ;30;40;50 години по млад и не съм се родил научен или просто не съм правил това ,което за тях е изглеждало правилното а мене ми е харесвало друго.

Разберете, че тук всички сме равни, независимо кой колко автомобила притежава, кой автомобил е по-красив.
Тук е на ''мода'' да не уважаваш работата на другия .. което никак не ми харесва. Тайно се надявам някой ден тази ''мода'' да изчезне и да стане хубав форум. Не ми харесва също и, че доста хора спряха да пишат. Когато някой сбърка бива оплют по ироничен начин. Ако сте забелязали сигурно 70% от хората които дойдоха на феста в Търново, не са от форума.

Тук съм, защото тук намирам сродни души, ако мога така да го кажа. Черпя идеи, намирам информация.

Пожелавам Ви лека вечер, и искрено Ви пожелавам, форума да стане едно по-приятно място.

_________________
С други думи, тия коне искат да ядат!Колкото повече ги юркаш толкова повече си 'апват.
Колкото повече ги 'раниш , толкова повече бягат.ОК?


Четвъртък, 11.04.2013 г. 22:49 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

Регистриран на: Понеделник, 16.08.2010 г. 17:23 ч.
Мнения: 242
Местоположение: София
Skype: k.i.p._ut
Automobile: Trabant 601S
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
Мисля че най-после дойде темата в която да се разбере защо и аз все по-рядко пиша тук.

Вече какво да прави човек , навсякъде има идиоти и дори форумът , който си спомням преди (2009 , когато го открих) беше много по оживен , хората бяха много по различни. Споделяше се повече опит , възхищавах се на този форум... Такива хора се появиха , които просто отблъскват всички със своето държание и поведение... Не искам да разказвам повече просто. Причината поради , която пиша по рядко е , че просто не се чувствам като у дома си както преди във този форум. Намирах нещо във този форум , което ме караше да вися тук с часове , да чета интересни теми за технически решения или историята на някой автомобил със неговото съживяване от нищото (такива теми вече са уникална рядкост). И дори да зададеш елементарен въпрос , някоИ ще ти направят забележка , защо задаваш такива въпроси... Е честно да кажа писна ми... Във този форум съм все още защото има хора които си заслужават. Писна ми да си мерим трабантите и вартбурзите все сме във Перник и си мерим голфовете... Нека всеки прави колата си както иска , другите може да му даваме съвети

_________________
Защо точно два такта? - Защото един не е достатчен , а четири са прекалено много!


Четвъртък, 11.04.2013 г. 23:13 ч.
Профил
Детската градина rlz
Аватар

Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч.
Мнения: 1183
Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
То накрая ще излезе, че много фенове и много ентусиасти, пък всички чакат да стане форума едно по-хубаво място, където се споделя, разисква и т.н. , че да почнат и те да споделят и разискват. [smilie=roflhfm]


Петък, 12.04.2013 г. 14:37 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

Регистриран на: Понеделник, 25.02.2008 г. 10:51 ч.
Мнения: 251
Местоположение: Велико Търново
Skype: trabanta601s
Automobile: trabant
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
Напълно съм съгласен, че трябва да се сплотяваме и без това трудните времена и малкото съфорумци които оставаме, че да вървят разни един друг да си предават важност и да се надуват да изхвърлят съфорумци и прочие. Това автоматично означава, че форумът се смалява и накрая ще изчезне от простотия и българщина мамка му [smilie=blowup]

_________________
Напред с двутактовите ни зверове!
Изображение


Понеделник, 15.04.2013 г. 22:25 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч.
Мнения: 2554
Местоположение: София
Skype: vasil166
Automobile: Trabant
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
Със съгласие и на тримата активни администратори (аз, Наско и Ивака) са отнети модераторските права на доктор Зизи (за изтриването на стотици мнения и по този начин съсипване на съответните теми). Марио и Жопето са баннати за един месец за обидно отношение към управата на форума и към самия форум. Ивански (сисо) се отказа да бъде модератор и неговото място заема Чавдар (trabant_maniac).

Съвсем скоро ще има нови правила, за спазването на които ще следим и четиримата. За момента мога да кажа само, че обиди във форума по какъвто и да е начин (включително ЛС) към потребител, админ или модератор са забранени. Може да си решавате личните проблеми по друг начин (skype, gsm, face to face).

_________________
МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери


Вторник, 16.04.2013 г. 09:12 ч.
Профил
Некадърник

Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 16:33 ч.
Мнения: 113
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
не стотици , а около 2000- след като съм "най- лошия"- защо трябва да давам "лоши" съвети? Най- после "лошия" е махнат сега вече ще можеш и акаунта ми да изтриеш и всички ще са доволни.


Вторник, 16.04.2013 г. 10:22 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч.
Мнения: 2554
Местоположение: София
Skype: vasil166
Automobile: Trabant
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
Ти по собствена воля си изтри мненията - нито някой те е карал, нито сме мислили за някакви "наказания". Някой ти бил казал че си лош...не мисля че звучи сериозно за човек в твоето положение, но в крайна сметка участието и писането във форума са въпрос на личен избор. Жалко, че доста хора разсъждават типично по български - като не ми се влиза във форума, барем да си изтрия мненията да не би да се от полза на някой.

_________________
МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери


Вторник, 16.04.2013 г. 11:11 ч.
Профил
Некадърник

Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 16:33 ч.
Мнения: 113
Мнение Re: Полудяхте ли ?.....
нито ще публикувам обидните ЛС на Марио, нито ще търся постовете в които се твърди колко съм " лош" пак от него и неговите протежета, за да се оправдавам или защитавам. Е обясни ми като съм "лош", защо трябва да уча и другите на моите неумения?
Има достатъчно "умници" нека дават акъл- да попитам само каква е разликата в главите на Вартбург и БаркаЗ ??? Че с Баркасовата всичко си идва на мястото???
П.П. Моля те махни ми ранга,че някои ги вбесява само като го прочетат- благодаря предварително- нека съм без ранг.


Последна промяна Zizi на Вторник, 16.04.2013 г. 12:45 ч., променена общо 1 път

Вторник, 16.04.2013 г. 11:57 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  

Цени на горивата от www.lukoil.bg:

Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов