|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Проблем с капачката на резервоара
| Автор |
Съобщение |
|
GoTrabigo
Редник
Регистриран на: Събота, 06.09,2008 г. 23:36 ч. Мнения: 13 Местоположение: гр.Козлодуй Skype: Shorty12344413
|
 Проблем с капачката на резервоара
Здравейте,колеги! Моля за вашата помощ,защото имам проблем с капачката на резервоара на Трабанта. Капачката превърта свободно и не може да се развие. Някой имал ли е същия проблем и как да я развия,евентуално ремонтирам или сменя с нова?
|
| Четвъртък, 04.02,2010 г. 12:48 ч. |
|
 |
|
doctorZizi
Автохирург - анестезиолог д-р Zizi
Регистриран на: Понеделник, 11.02,2008 г. 16:33 ч. Мнения: 972 Местоположение: София Skype: auto_zizi Automobile: 11 Тт,Вг,Фрамо,Робур
|
 Re: Проблем с капачката на резервоара
нямам капачка пред мен и говоря по памет - има един отвор за отдушник отгоре на капачката, прекарай през него някаква твърда тел/ стоманена, спица от колело, дълго шило или нещо подобно, леко разшири отвора според телта, която си намерил/. Напъхай телта около 5 см , то и повече не пречи и тогава завърти капачката. Телта ще служи за контра на пластината, която държи капачката, защото се е разнитила/ разхлабила/ . що ми се струва, че отвора беше на средата на капачката и ще трябва да си пробиеш един нов отвор по към края на капачката. Другия вариант е хамалски - с отверка или малка щанга къртиш капачката, но подложи нещо под отверката, за да не изкривиш и резервоара. Дано да съм полезен с тази идея " по спомени".
|
| Четвъртък, 04.02,2010 г. 13:03 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|