Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Проблем със спирачната помпа ? 
Автор Съобщение
Начинаещ
Аватар

Automobile: TRABANT
Мнение Проблем със спирачната помпа ?
Здравейте колеги , спирачната помпа на трабстера мисля , че си заминава , като държа педала на спирачката натиснат и педала започва да потъва надолу докато стигне до пода , иначе колата си спира добре , но като чакам на светофар някъде на наклон и трябва да припомпвам спирачката от време на време за да не тръгне назад колата. Иначе не се губи спирачна течност, системата е обезвъздушена. Четох във форума че новите спирачни помпи са унгарски и не са много надеждни. И не знам какво да правя , а се притеснявам да не откажат напълно спирачките. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще бъда много благодарен да сподели опита си.

Петък, 15.06.2012 г. 16:39 ч.
Профил
Trabant ML
Аватар

Automobile: Трабант 601
Мнение Re: Проблем със спирачната помпа ?
Аз съм се сблъсквал с този проблем когато правих спирачките на единият ми трабант. Помпата ми беше от стария модел - еднокръгова. Същите симптоми като твоите само че педала потъваше мнооого бързо и се връщаше 1 седмица на нормално ниво. Взех помпа от другият ми трабант - двукръгова и така си реших проблема. Аз сега съм на път да сложа друга помпа - от опел. Има доста работа и ако не си с дискови спирачки не се занимавай.

Петък, 15.06.2012 г. 17:08 ч.
Профил
Научи се да сменя скоростите
Аватар

Мнение Re: Проблем със спирачната помпа ?
Здравейте приятели, имам траби комби и последно време ми дава ядове със спирачките :| та като натисна педала и той омеква или пък ако съм се засилил и натисна леко спирачката и за момент като се едно с дискови спирачки заковава предно дясно колело .... а преди спираше както трябва, въпроса ми е много ли е разправия да сваля накладките на предните барабани, скоро го свалях и видях че отпред е с две буталца /едното отгоре другото отдолу/ мисля че имам проблем със спирачната помпа на всичките колелета . :D Помагайте :)

Събота, 22.12.2012 г. 14:36 ч.
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]