Трабант и Вартбург форум
http://forum.2tpower.com/

На ВНИМАНИЕТО на НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ!!!
http://forum.2tpower.com/viewtopic.php?f=2&t=5646
Страница 1 от 1

Автор:  K.I.P. [ Сряда, 05.02.2014 г. 23:31 ч. ]
Заглавие:  На ВНИМАНИЕТО на НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ!!!

Забелязах че нашият форум няма тема за новите потребители и често възникват едни и същи въпроси от тях. Малко колегата Zoro ме накара да се замисля , че това е нужно колкото се може по-скоро на форума. Затова мисля че е време да я създам и сложа във нея неща , които биха помогнали на бъдещите нови потребители и собственици на нашите марки автомобили.

И така... Добре дошли на новорегистриралите в нашият форум за двутактовите автомобили. Надяваме се всяка изминала минута , прекарана тук да е полезна и приятна за вас. Задавайте смело техническите си въпроси свързани с вашия автомобил или покажете вашия проект. Има хора, които с удоволствие биха ви помогнали и оценили това , което сте направили.
Ето накратко няколко стъпки , които ще ви помогнат доста тук.

1. Редно е преди да публикувате нещо в нашия форум , да прочетете правилата , които можете да видите тук.

2. Разбира се тук се пише на кирилица и е редно да се спазват правилата на българският език. Ако има колебание кое как се пише - може да видите тук.

3. Спазвайте задължително добрият колегиален тон Много е важно , защото другите се отнасят към вас , както вие се отнасяте към тях.

4. За да бъде по-подреден нашият форум , нека преди да зададете въпрос по технически проблем , да проверите дали не съществува подобна тема чрез търсачката и задайте въпроса си в съответната тема. Ако отговаряте по някакъв технически въпрос , нека вашият отговор бъде максимално полезен.

5. Ако купувате или продавате нещо задължително прочетете правилата за публикуване на обяви в раздел купува/продава/подарява. Съответно правилата:
- Купува: тук
- Продава: тук
забележка* - Задължително се слага форма за контакт в обявите , дори и да сте публикували контактите си в темата "Колега в нужда се познава".

6. Ако бъдат отправени обиди или други цинични думи на ЛС или във форума (не само към вас), моля да ни сигнализирате.

7. Ако възникне спор , моля да не позволявате да бъдете въвлечени в този спор или не предизвиквайте спор. Ние си знаем работата и ще накажем виновните.

8. Ако неволно нарушите някое от правилата на форума поради незнание, ние ще ви предупредим писмено, НО ако бъде направено нарушение на правилата с умишлена цел , ние ще действаме по обичайният ред.

9. Може смело да задавате въпроси относно форума към нашия екип от модератори и администратори.

10. Може да задавате и въпросите си в тази тема относно форума , затова ще я оставя отворена. Разбира се не прекалявайте със спама. :wink:

Това е за което се сещам за сега. В последствие ще се допълва тази тема. Колегите ако искат нека допълнят. Ще помоля и сегашните колеги ако могат да помагат на новите и да са толерантни към тях. Все пак всички сме минали от там и е редно, като един технически форум да си помагаме. Никой не се е родил научен.

Честито на новите потребители! [smilie=2beers]

Автор:  hrisvasilis [ Сряда, 04.06.2014 г. 21:58 ч. ]
Заглавие:  Re: На ВНИМАНИЕТО на НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ!!!

Забелязах, че от 5 февруари до сега са се регистрирали 47 потребители с 79 мнения, от които 48 са на 1 потребител. Успешна половин година кажи речи за 2Т маниаците. Не би ли било добре тази тема да се пуска като линк на всички новорегистрирани като ЛС след регистрация?

Автор:  TheCharmedOne [ Петък, 25.08.2017 г. 23:49 ч. ]
Заглавие:  Re: На ВНИМАНИЕТО на НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ!!!

Благодаря за насоките.

Автор:  2takta [ Сряда, 09.05.2018 г. 13:27 ч. ]
Заглавие:  Re: На ВНИМАНИЕТО на НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ!!!

Благодаря!

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/